Prva
Univerzitetni inkubator
Ponudba storitev
Člani
Start:up Maribor
Start:up Slovenija
Dogodki in novice
Politika zasebnosti

 

   
zadnji vnos: 28.11.19 | 15:00
Triki in orodja za social media managerje

Triki in orodja za social media managerje

Končno lahko tudi ti dobiš svoje življenje nazaj! Se ti dogaja, da v svojem delu neizmerno uživaš, ampak ima tvoj dan preprosto premalo ur? Nisi edini... Veliko social media managerjev ima ta izziv. Priprava materialov, pisanje objav in urednikovanje poslovnih strani vzame veliko časa… Obstaja rešitev za tvoj izziv: sistem in orodja!

Start:up Müsli: Do podjetniškega preboja s sodelovanjem na Štartaj Slovenija

Start:up Müsli: Do podjetniškega preboja s sodelovanjem na Štartaj Slovenija

Na tokratnem podjetniškem večeru v Pisarni KMŠ bomo gostili tri podjetniške zgodbe, ki so si tlakovale svojo podjetniško pot in osvojile srca kupcev prav s pomočjo TV oddaje Štartaj Slovenija. Štartaj Slovenija pa še zdaleč ni samo TV oddaja, je gibanje, ki je pred dobrimi tremi leti zavzelo Slovenijo. Na eni strani je njegovim ustvarjalcem uspelo odpreti prodajni kanal posameznikom z navdihujočimi podjetniškimi zgodbami, po drugi strani pa pustiti pečat in širši družbeni vpliv na okolico.

Kako na spletu zgraditi prepoznavno osebno blagovno znamko

Kako na spletu zgraditi prepoznavno osebno blagovno znamko

Ne glede na to, ali si zaposlen ali podjetnik, je gradnja osebne blagovne znamke postala zelo pomemben del marketinške strategije. Zakaj je pomembno graditi svojo osebno blagovno znamko? Raziskave so pokazale, da kar 78 % uporabnikov interneta raje kupuje od osebe kot od podjetja, najmanj pa od logotipa.

 
28. november 19
0
13. november 19
0
06. november 19
0

 


Aktivnosti sofinancira:

 
Partnerji:
 
Medijski partner:Partnerji:
  
Tovarna podjemov (zavod IRP), Ulica škofa Maksimilijana Držečnika 6, 2000 Maribor | T: 02 2294 270 |  info@tovarnapodjemov.org

© 2013 IRP, Tovarna podjemov.


Politika zasebnosti | Piškotki


;