Prva
Univerzitetni inkubator
Ponudba storitev
Člani
Start:up Maribor
Start:up Slovenija
Dogodki in novice
Politika zasebnosti

Podjetni imajo prednost

29.11.19 | 07:30


Maribor ima vse pogoje za uspešne podjetniške zgodbe


Naše majhno mesto je zagotovo okolje, ki je zelo naklonjeno podjetništvu. K temu pomembno prispeva podjetniški inkubator Univerze v Mariboru - Tovarna podjemov, spodbuja inovativne posameznike k razvoju in realizaciji poslovnih idej, povezovanju z drugimi podjetniškimi entuziasti in podjetji ter pomagata startupom pri reševanju raznolikih izzivov na svoji podjetniški poti.

 
Podjetništvo ni mala malica…


Začetna navdušenost in zagon podjetnika sta na začetku zelo pomembna, dolgoročno pa vsekakor ne zadostna elementa za uspeh v poslu. Povezovanje, pridobivanje novih znanj, nenehno učenje iz lastnih napak in napak drugih ter udeležba na različnih dogodkih je še nekaj drugih elementov, ki pomembno vplivajo na rast podjetja.
 

Podjetništva se ni mogoče naučiti iz knjig


Podjetništva se začneš zares učiti šele, ko stopiš na njegovo pot. Še bolje pa se je učiti iz zgodb drugih uspešnih podjetnikov. Zato, da bi ti olajšali prve in nadaljnje korake v podjetništvu, smo povabili podjetnika, ki ti bo zagotovo dal veliko uporabnih lekcij, ki so zaznamovale njegovo podjetniški razvoj. Te zanima, kdo bo z nami?
 

Čaka te zanimiv pogovor z Markom Liccardom


Marko je ustanovitelj mladega podjetja Agitron, ki je razvil produkt, ki pomaga trgovcem posodobiti poslovanje s tehnologijo na osnovi umetne inteligence in avtomatizacije. Sistem je sestavljen iz treh komponent in predstavlja celosten servis za trgovce. Naprava, ki je nameščena na nakupovalni voziček, trgovcem daje podatke o gibanju kupcev po trgovini, na podlagi katerih trgovec določi postavitev artiklov in vrednost posamezne pozicije. Tukaj je še digitalna cenovka, ki med drugim omogoča trgovcem spreminjanje cen na daljavo. Celoten sistem poveže orodje za mobilno oglaševanje, ki kupcem v procesu nakupa pošilja obvestila o izdelkih v akciji.

Za prijavo na dogodek piši na info@startupmaribor.si.

 

Potek dogodka


07:30  Registracija in dobrodošlica
07:35 - 8:30 Podjetni imajo prednost / Aleš Zorc
08:30 – 09:00 Pogovor z Markom Liccardom

 

Lokacija

FERI, Koroška cesta 46, Maribor
 


 
 
|
Oceni članek:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
0 / 0
 
 
 

 
Tovarna podjemov (zavod IRP), Ulica škofa Maksimilijana Držečnika 6, 2000 Maribor | T: 02 2294 270 |  info@tovarnapodjemov.org

© 2013 IRP, Tovarna podjemov.


Politika zasebnosti | Piškotki


;