Prva
Univerzitetni inkubator
Ponudba storitev
Člani
Start:up Maribor
Start:up Slovenija
Dogodki in novice
Politika zasebnosti

Delavnica: Kako postaviti poslovni model

17.12.18 | 11:00


Na delavnici se boste podrobneje seznanili s pristopom oblikovanja poslovnega modela, ki zagotavlja produktu dobre možnosti za uspeh na trgu. Predavatelj vas bo popeljal skozi gradnike, izzive in nasvete za testiranje ter uvedbo novih ali optimizacijo obstoječih poslovnih modelov.

Odličen izdelek še ni dovolj!

Na delavnici se boste podrobneje seznanili s pristopom oblikovanja poslovnega modela, ki zagotavlja produktu dobre možnosti za uspeh na trgu. Predavatelj vas bo popeljal skozi gradnike, izzive in nasvete za testiranje ter uvedbo novih ali optimizacijo obstoječih poslovnih modelov. Predstavil vam bo, kako to počnejo najboljši, in vas seznanil s primeri najuspešnejših globalnih podjetij. V praktičnem delu se boste lotili kanvasov, v katere boste zapisali svojo strategijo poslovanja.

Delavnica je namenjena vsem, ki razvijate nove produkte/storitve, in želite spoznati, kako poslovno idejo razviti v poslovni model, ki bo na eni strani ustvarjal vrednost za vaše kupce oziroma uporabnike in jim to vrednost na ustrezen način distribuiral, na drugi strani pa generiral zadosti obsežen denarni tok, da lahko podjetje nemoteno posluje ter razvija svojo dejavnost.

Zakaj se udeležiti?

Verjamemo, da mnogo produktov, ki bi lahko uspeli na trgu, pri prijavi na razpise ne uspe, ker se podjetniki načrtovanja lotijo v zadnjem hipu, kar posledično vodi do tega, da ne razdelajo ključnih elementov poslovnega modela in površno ter nerealno sestavijo finančni plan. 

Tudi, če se ne prijavljate na razpis/e, je delavnica odlična priložnost, da raziščete in postavite poslovni model s pomočjo izkušenih startup mentorjev.

Kdo je Jure Verhovnik?

Jure je vodja univerzitetnega inkubatorja Tovarne podjemov. S svojimi bogatimi poslovnimi izkušnjami pomaga novoustanovljenim podjetjem. Pozna odgovore na večino vprašanj s katerimi se soočate kot startup. Odličen poznavalec podpornega okolja in evropskih razpisov.

Program

10:45 - 11:00 Prihod in registracija udeležencev
11:00 - 14:00 Kako postaviti poslovni model
14:00 Zaključek delavnice

Lokacija

Tovarna podjemov, Ulica škofa Maksimilijana Držečnika 6, Maribor, 1. nadstropje.

 
 
|
Oceni članek:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
0 / 0
 
 
 

 
Tovarna podjemov (zavod IRP), Ulica škofa Maksimilijana Držečnika 6, 2000 Maribor | T: 02 2294 270 |  info@tovarnapodjemov.org

© 2013 IRP, Tovarna podjemov.


Politika zasebnosti | Piškotki


;