Prva
Univerzitetni inkubator
Ponudba storitev
Člani
Start:up Maribor
Start:up Slovenija
Dogodki in novice
Politika zasebnosti

Ekipa #Games se širi – zagrabi priložnost!

05.09.17 | 12:00


Ekipa novega Start-upa #Games, ki se ukvarja z razvojem iger za pametne telefone in tablice, išče nove moči. So člani Tovarne Podjemov, podjetniškega inkubatorja Univerze v Mariboru, kjer je tudi njihov sedež, s katerega nameravajo osvojiti gamerski svet! 
 
Trenutno zaključujemo z razvojem prve igre, idej za prihodnje projekte pa nam nikakor ne primanjkuje. V ekipi smo štirje, dela pa je vedno več, zato bomo medse sprejeli nove sodelavce različnih profilov.
 
Če si odštekan/a, kreativen/kreativna, pogumen/pogumna, zabaven/zabavna, pri delu pa zanesljiv/a, te zanimajo vsi segmenti od zasnove in razvoja iger preko trženja in osvajanja trga, beri naprej.

Kaj nudijo?

zabavno delovno okolje z mega ekipo
delo z najnovejšimi tehnologijami na nikoli dolgočasnih projektih in kreativno svobodo
fleksibilni urnik
šefa, ki ti ne gleda skozi preko rame
 

Kaj pričakujejo?

kreativnost!
team playerja/ko, ki uživa v brainstormingu
delovno etiko in zanesljivost
sposobnost dela v mladi, živahni ekipi
 

Iščejo naslednje profile:

Game Developer Ž/M


Kaj boš počel/a?
 
Razvijal/a boš igre od ideje pa vse do končnega produkta. Dopolnjeval/a boš osnovne ideje s kreativnimi idejami, ki dajejo igram širino, jih naredijo zanimive širšemu tržišču, predvsem pa iz osnovnih idej naredijo igre, ki so popolna celota. 
 
Snoval/a in risal/a boš uporabniške vmesnike sodobnega dizajna, ki dajo uporabniku najboljšo možno uporabniško izkušnjo.
 
Načrtoval/a boš monetizacijo v igrah in implementacije sistema oglaševanja v njih, s katerim bo maksimalen izkoristek oglaševalskega prostora ob minimalnem škodovanju uporabniški izkušnji igralca.
 
Kdo si?
 
Rad/a raziskuješ trg in najnovejše tehnologije. Všeč ti je analitično razmišljanje in sprejemanje podatkovno gnanih odločitev. Imaš smisel za enostave a catchy melodije, ki bi jih dodali v igre. Dobro znaš sodelovati in komunicirati s programersko ekipo, ki bo poskrbela, da se tvoji načrti pretvorijo v popolno igro. 
 

Social Media/Marketing Manager Ž/M


Kaj boš počel/a?
 
Izdeloval/a boš zanimive, kreativne, odštekane in predvsem izstopajoče vsebine, s katerimi bomo dosegli uporabnike in jih zadržali kot del vedno večje #Games skupnosti.
 
Seveda boš intenzivno delal/a na optimizaciji za app store, da bodo naše igre izpolnjevale vse zahteve app stora in tako posledično dosegale visoke uvrstitve oz. postale featured app
 
Pripravljal/a boš pisni, slikovni in video material za objavo na socialnih omrežjih ter v spletnih medijih, blogih, forumih... Prav tako boš vestno skrbel/a za administracijo vseh objav.
 
Ker ti domišljija dela na polno, je social media management tvoje drugo ime, imaš pa tudi nekaj marketinškega znanja, boš tvoril/a inovativne ideje za marketing in trženje naših produktov.
 
Prav tako boš venomer iskal/a in ohranjal/a stike s primernimi influencerji, s pomočjo katerih bomo širili svojo prepoznavnost.
 
Kdo si?
 
Zanima te growth hackanje s pomočjo katerega boš pri svojem delu tvoril/a maksimalne rezultate. Rad/a raziskuješ trg in najnovejše tehnologije. Všeč ti je analitično razmišljanje in sprejemanje podatkovno gnanih odločitev, ob koordiniranem sodelovanju s preostalimi ekipami pa se počutiš kot riba v vodi.
 

Programer M/Ž


Kaj boš počel/a?
 
Skupaj z game developerji in ostalo ekipo boš poskrbel/a, da iz idej zrastejo igre. Njihove načrte, skice in predloge boš s papirja prenesel/a v programski jezik in tako bil/a najpomembnejši korak v razvoju iger.
 
Poskrbel/a boš za implementacijo oglaševalskih platform, google games play plugina za multiplayer igranje in mnogih ostalih zanimivih tehnologij, ki bodo sestavljale njihove igre. 
 
Kdo si?
 
Rad/a delaš v ekipi in sodeluješ z ostalimi člani ekipe, predvsem z game developerji, skupaj s katerimi boš omogočil/a, da ideje razvijejo v najboljše igre.  Obvladaš Unity oz. imaš veselje do tega, da ga spoznaš v nulo, in z njim ideje pretvoriš v najboljše igre.
 
 
Če si se našel/la v zgornjih opisih in bi rad/a spoznal/a člane ekipe, strni svoje dosedanje izkušnje v nekaj stavkov, vključi tudi kratko predstavitev svoje osebnosti in vse skupaj pošlji na hashtaggames@outlook.com ter se pridruži revoluciji!
 
 
|
Oceni članek:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
0 / 0
 
 
 

 
Tovarna podjemov (zavod IRP), Ulica škofa Maksimilijana Držečnika 6, 2000 Maribor | T: 02 2294 270 |  info@tovarnapodjemov.org

© 2013 IRP, Tovarna podjemov.


Politika zasebnosti | Piškotki


;