Prva
Univerzitetni inkubator
Ponudba storitev
Člani
Start:up Maribor
Start:up Slovenija
Dogodki in novice
Politika zasebnosti

Kapital za podjetniške ideje študentov, raziskovalcev in profesorjev

25.08.14 | 09:00
Študentje, raziskovalci in profesorji Univerze v Mariboru! Za vaše inovativne podjetniške ideje to jesen odpirata vrata dva nova javna podjetniška pospeševalnika. Po vzoru najboljših pospeševalnikov iz tujine zagotavljata 50.000 € ali 200.000 € kapitala v okviru razpisov SK50 in SK200, vrhunske startup mentorje, intenziven program usposabljanja, delovni prostor in celotno administrativno-razpisno podporo.
 
Vabimo vas, da se udeležite predstavitvenega dogodka za člane Univerze v Mariboru, v četrtek, 11. septembra 2014, s pričetkom ob 14. uri, v predavalnici Tovarne podjemov, podjetniškega inkubatorja Univerze v Mariboru. 
 
Na dogodku boste dobili vse ključne informacije o prijavi na razpis, pogojih sodelovanja v obeh pospeševalnikih ter o programih spodbujanja in podpore podjetništva na mariborski univerzi. Na predstavitvi bomo odgovorili tudi na najpogostejša vprašanja in dileme podjetnikov, ki se odločajo za prijavo v pospeševalnika. Če imate v zvezi s tem kakršnokoli vprašanje, nam ga pošljite na info@startup.si.

Prijava

Udeležba na dogodku je brezplačna. Zaradi omejenega števila mest je obvezna prijava na spletni povezavi.

 

Program

13.30 – 14.00 Registracija in prihod udeležencev
 
14.00 – 14.10 Čas je zdaj, zagrabi priložnost!
Podjetnim talentom v univerzitetnih središčih je na razpolago več podpore, kot kdajkoli prej. Letošnja jesen je zato pravi čas za uresničitev obetavnih idej in zagon inovativnega startup podjetja. Univerza v Mariboru in inovacijski ekosistem v okviru RAZ:UMa, katerega del je tudi univerzitetni inkubator Tovarna podjemov, v sodelovanju z nacionalnim programi Iniciative Start:up Slovenija in Slovenski podjetniški sklad zagotavljajo vse potrebno za uspešen štart.

prof. dr. Zdravko KAČIČ, prorektor za finančne zadeve Univerze v Mariboru
  
14.10 – 15.00 Predstavitev razpisov SK50 in SK200, pogojev sodelovanja ter novih podjetniških pospeševalnikov
Podrobna predstavitev obeh razpisov, pogojev sodelovanja ter podrobnosti o financiranju s konvertibilnim posojilom ali javno lastniško investicijo. Predstavitev programov dveh novih pospeševalnikov Start:up Geek House in Go:Global Slovenija, ki z vrhunskimi startup mentorji podjetnikom zagotavljata vse potrebno za uspešen zagon in globalizacijo.
 
Urban Lapajne, Tovarna podjemov, podjetniški inkubator UM in Iniciativa Start:up Slovenija
 
15.00 – 16.00 Dokazujemo, da je mogoče!
Kratka predstavitev programov podpore za inovativne ideje študentov, mladih raziskovalcev in profesorjev na Univerzi v Mariboru ter pogovor z ekipo ADORA MED d.o.o., ki je od študentske ekipe prerasla v podjetje.
 
Urban Lapajne, Tovarna podjemov, podjetniški inkubator UM in Iniciativa Start:up Slovenija
Kristjan Košič, Andraž Leitgeb, Zedin Salkanović, Matej Vogrinčič, ADORA MED d.o.o., spin off Univerze v Mariboru
 
 16.00 – 16.15 Druženje ob kavi
 

 

Organizatorji dogodka

Nacionalni organizator
Organizator
Partner
 
 
Program sofinancirata

 


 
 
 
|
Oceni članek:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
0 / 0
 
 

 


Aktivnosti sofinancira:

 
Partnerji:
 
Medijski partner:Partnerji:
  
Tovarna podjemov (zavod IRP), Ulica škofa Maksimilijana Držečnika 6, 2000 Maribor | T: 02 2294 270 |  info@tovarnapodjemov.org

© 2013 IRP, Tovarna podjemov.


Politika zasebnosti | Piškotki


;